Home

Wenkbrauwen & wimpers

Wenkbrauwen

Als stylist ben ik gespecialiseerd in het bijwerken en perfectioneren van wenkbrauwen. Beauty4you biedt verschillende behandelingen waarbij er gekeken wordt naar de natuurlijke wenkbrauw, de wens van de klant en adviseert aan de hand hiervan welke behandeling het beste toegepast kan worden. U heeft hier ongeveer 3 tot 6 weken plezier van.

''Mooie en strakke wenkbrauwen zijn tegenwoordig onmisbaar''

PRIJZEN

Wenkbrauwen harsen/epileren

€ 12,-

Bijwerken van de vorm d.m.v. harsen en epileren.

Wenkbrauwen verven

€ 12,-

Kleuren van de wenkbrauwen naar wens.

Exclusive Brow Treatment

€ 30,-

Met de techniek van henna, maar het gebruik van normale verf, wordt een henna look gecreëerd. De wenkbrauwen worden in vorm gemaakt, geverfd en geharst. Ideaal voor als u al volle wenkbrauwen heeft maar toch graag een mooie vorm en tint wilt. Na de behandeling zijn de wenkbrauwen mooi vol en strak in model!

Henna Brow Treatment

€ 40,-

De wenkbrauwen worden geverfd met henna en gestyled d.m.v. harsen/epileren. Doordat henna zowel de huid als de haartjes verft lijkt het of de wenkbrauwen met make-up zijn bijgewerkt. Henna blijft tot ongeveer 2 weken op de huid zitten en 4 tot 6 weken op de haartjes, afhankelijk van de huidtype.

Henna Brow to go

€ 45,00

Een volledige Henna Brow Treatment waarna de wenkbrauwen geperfectioneerd worden met make-up.

PRIJZEN

Wimpers verven

€ 12,-

Lashlift excl. verven

€ 50,00

Lashlift incl. verven

€ 55,00

Wimpers

Mooie wimpers zijn tegenwoordig onmisbaar en er zijn daarom ook genoeg behandelingen om aan uw wensen te voldoen.Voor de natuurlijkste look kunt u een lashlift laten doen. Hierbij worden de eigen wimpers omhoog gelift waardoor u een openere blik krijgt. Van dit resultaat heeft u ongeveer 6 tot 8 weken plezier.

Wilt u graag langere wimpers? Dan zijn de One by One wimperextensions een ideale oplossing. Op elke wimper wordt 1 wimperextension geplakt. Deze kan verschillen in lengte, dikte en krul. Wilt u graag ook nog een vollere look? Dan adviseer ik om voor Russian Volume te gaan. Hierbij worden er meerdere extensions op 1 wimper geplakt waardoor u een mooie volle look creëert. Wimperextensions zijn bestand tegen o.a. transpiratie en water waardoor dit ook een ideale oplossing is voor bijvoorbeeld een vakantie. Alvorens de behandeling worden uw wensen goed besproken en bekijken we wat hierin de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

Wimper extensions

Nieuwe set one by one

€ 75,-

Bijvullen na 2 weken: € 40,-

Bijvullen na 3 weken: € 45,-

Bijvullen na 4 weken: € 50,-

Wimperextensions verwijderen

€ 10,00

Set Russian Volume 3D t/m 5D

€ 100,-

Bijvullen na 2 weken: € 45,-

Bijvullen na 3 weken: € 50,-

Bijvullen na 4 weken: € 55,-

Wimperextensions verwijderen

€ 10,00

Set Russian Volume 6D t/m 10D

€ 110,-

Bijvullen na 2 weken: € 50,-

Bijvullen na 3 weken: € 55,-

Bijvullen na 4 weken: € 60,-

Wimperextensions verwijderen

€ 10,00

RESULTAAT

Na de behandeling