KALAHARI

 

Sinds april 2019 werk ik met het prachtige Afrikaanse merk Kalahari. Dit merk sprak mij resoluut aan door de zorg waarmee de producten en behandelingen ontworpen zijn om zo voor u als klant het beste resultaat te kunnen bieden!

 

Kalahari Lifestyle is ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carina Franck, opgegroeid in de Kalahari woestijn in Afrika. Samen met haar team van o.a. Botanici & Wetenschappers ontwikkelde Carina Franck een product dat uw  huid herstelt en voedt en dit allemaal met producten die de aarde ons geeft, met mooie ruwe texturen en zeldzame geuren. Het merk is vooruitstrevend, is continu bezig met de nieuwste technieken en producten op het gebied van huidverbetering en heeft daarbij ook volop aandacht voor de natuur en het milieu wat zich vertaald in de natuurlijke oorsprong van al haar producten.

 

Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van uw huidtype en conditie. Daarnaast geven de behandelingen en producten een unieke wellness beleving. Reis met mij mee naar Afrika en beleef de natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren.

KALAHARI