''Sinds april 2019 werk ik met het prachtige Afrikaanse merk Kalahari. Dit merk sprak mij resoluut aan door de zorg waarmee de producten en behandelingen zijn ontworpen om het beste resultaat te kunnen bieden''

Kalahari Lifestyle is ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carina Franck, opgegroeid in de Kalahari woestijn in Afrika. Samen met haar team van o.a. Botanici & Wetenschappers ontwikkelde Carina Franck een product dat uw  huid herstelt en voedt en dit allemaal met producten die de aarde ons geeft, met mooie ruwe texturen en zeldzame geuren. Het merk is vooruitstrevend, is continu bezig met de nieuwste technieken en producten op het gebied van huidverbetering en heeft daarbij ook volop aandacht voor de natuur en het milieu wat zich vertaald in de natuurlijke oorsprong van al haar producten.

Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van uw huidtype en conditie. Daarnaast geven de behandelingen en producten een unieke wellness beleving. Reis met mij mee naar Afrika en beleef de natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren.

PRIJZEN

Kalahari Facials

HONEY BUSH FACIAL

€ 51,-

De Kalahari Honeybush facial is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantextracten en botanische oliën. De hoofdingrediënten van deze behandeling zijn Rooibosthee extract, Shea boter en Kigelia Africana. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

YOUTH FACIAL

€ 37,-

Ook voor de jongere huid is goede verzorging onmisbaar. Door de verandering in de hormoonhuishouding kan de huid erg onrustig worden. Om toekomstige schade zoveel mogelijk te beperken, denk hierbij bijvoorbeeld aan littekens van acné, hoort een passend advies met toebehorende behandeling .

T/M 16 JR

LIPID RICH FACIAL

€ 59,-

De lipid Rich skin treatment bevat een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zacht masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. De hoofdingrediënten zijn Shea boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor herstel van de natuurlijke huid barrière. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve de vette en acne gevoelige huid.

PHYTO COUMPOUND FACIAL

€ 57,-

Het phyto compound behandelmasker wordt speciaal samengesteld voor de specifieke behoeften van de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 1 van de Afrikaanse modders, klei en phyto effectieve gels. Tevens bevat deze behandeling een uitgebreide massage van het gelaat, de nek, schouders en decolleté en is geschikt voor elke huidtype.

VITA-GEL FACIAL

€ 64,-

Deze behandeling bevat een fruitzuurmasker dat de huid doet herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende huid. De hoofdingrediënten zijn Pentapeptide, AHA’s en Opstandingsplant. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.

INTENSIVE VITA-GEL

€ 79,-

PHYTIC CLAY FACIAL

€ 64,-

Het Phytic Clay behandelmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verfrist achter. De hoofdingrediënten zijn amandel, glycol en fytinezuur van sojaboonextract. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen behalve de droge en overgevoelige huid. (Deze behandeling wordt pas toegepast na langer thuisgebruik met de producten van Kalahari).

INTENSIVE PHYTIC CLAY

€ 79,-

VITAMINE C FACIAL

€ 67,-

Dit is een ultra versterkende de-age behandeling rijk aan 100% biologische vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastineherstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

INTENSIVE VITAMINE C

€ 82,-

PEC FACIAL

€ 72,-

Deze behandeling is zeer effectief: het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De gel bevat pompoenenenzym en glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt. Geschikt voor alle huidtypen, met uitzondering de gevoelige en hypergepigmenteerde huid. (Deze behandeling wordt pas toegepast na langer thuisgebruik met de producten van Kalahari).

INTENSIVE PEC

€ 87,-

CHEMICAL PEEL AHA+

vanaf €85,-

AHA+ is een effectief chemische peeling samengesteld met geconcentreerde Beta-hydroxy en Alpha Hydroxy zuren. Deze behandeling stimuleert de huidverjonging en versnelt oppervlakkige afschilfering door celvernieuwing te stimuleren. De huid ziet er zichtbaar stralend, verfijnd en ultraverjongend uit

in overleg met specialist

CHEMICAL PEEL DE-AGE 5

vanaf €85,-

D-AGE 5 is een medium chemische peel die een combinatie van AHA’s en BHA’s bevat. Deze “HOOGWAARDIGE” behandeling exfolieert de huid effectief en stimuleert celvernieuwing. Het verfijnt zichtbaar de textuur van de huid door het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, vergrote poriën en het egaliseert de huidteint. De huid zal zichtbaar gladder, stralender en een mooiere structuur krijgen

in overleg met specialist